/ NORDNORSK

/ SAMISK

/ LOKALT

/ GRAFILL

/ NODA

/ HERMETIKKEN

Arktisk design betjener små og mellomstore nordnorske og samiske bedrifter som har behov for å skille seg ut i markedet. Skreddersydde løsninger - visuelle identiteter basert på bedriftens verdier, satt sammen til et helhetlig og profesjonelt designkonsept. Det beste vi vet er å gjøre det gamle om til noe nytt. Vi tar det unike hos en bedrift og utvikler det til en visuell identitet som forteller en historie. Det overordnede målet er alltid å styrke verdiskapningen og konkurranseevnen til bedriften.

 

Vi brenner for å vise næringslivet i nord at design og branding ikke er en jålevare, men en helt essensiell ingrediens for å lykkes i markedet.

 

Vi verdsetter tett kommunikasjon med oppdragsgiver, og på områder vi selv ikke innehar kjernekompetanse så henter vi alltid inn dyktige samarbeidspartnere for å sikre et kvalitetssikret, optimat resultat på ditt prosjekt.

Arktisk design er medlem av Grafill, en interesseorganisasjon for alle som arbeider eller utdanner seg innen visuell kommunikasjon.

 

Arktisk design er også medlemsbedrift av NODA - Nordnorsk design og arkitektursenter, samt Hermetikken Næringshage. Begge organisasjonene er med på å styrke oss, og fungerer som en kompetansebank i flere sammenhenger. Karine er også styremedlem i NODA, og er med på å synliggjøre effekten, lønnsomheten og verdien av bruk av design og arkitektur i Nord-Norge.

 

Les mer om Nordnorsk design og arkitektursenter her.

VI LEVERER

Logoutvikling

Navneutvikling

Emballasjedesign

Bokdesign

Magasindesign

Webdesign

Visittkort og postalia

Naturfoto

Studiofoto

Produktfoto

Annonser

Illustrasjonsdesign

Profilmanual

 

Ta kontakt for mer utfyllende informasjon om hva vi kan levere!

KARINE

KIMO

PEDERSEN

Karine er utdannet grafisk designer fra Norges Kreative Høyskole i Trondheim, og har nå drevet med design på fulltid i over fem år.

 

Etter endt utdanning i Trondheim og et lite skoleopphold i New York, flyttet Karine hjem til Finnmark med et ønske om å starte egen bedrift. Arktisk design er nå blitt AS, og leverer design til Finnmark, Troms, Nordland og Nord-Sverige.

MARIE

LOUISE

SOMBY

Arktisk design har en samarbeidspartner, nemlig Marie Louise Somby fra Kautokeino. Marie Louise er utdannet fotograf ved Norges Kreative Høyskole, og har siden våren 2013 jobbet som frilans fotograf. I oktober 2015 åpnet hun fotostudio i Alta, hvor Marie betjener både private kunder, i tillegg til bedrifter som ønsker å fremstå som profesjonell med kvalitetsbilder.

 

Les mer om Marie HER.